Elle Eten 6/2007

Elle Eten 6 2007Fast& Fabulous, 101 feestideeën in dit nummer van Elle Eten. Wat zijn de cuinaire trends voor 2008 volgens fooddesigner Marielle Bordewijk, foodwatcher Anneke Ammerlaan, culinair publicist Janneke Vreugdenhil en Elle Eten? In de 6-delige serie stageplek is de laatste aflevering Oud Sluis. Inger Boxsem loopt stage bij Sergio Herman. Hoe gaat het er aan toe in een 3-sterren restaurant? En als je daar toch bent dan vraag je natuurlijk om speciaal voor Elle Eten een sterrenmenu samentestellen door niemand minder dan Sergio zelf. In kookclub fondue, nee fondue is niet ouderwets maar weer helemaal hip met deze recepten. De culireis gaat deze keer naar Israel en meer over Canada’s trots vier boeren over hun wijn. En natuurlijk meer in dit nummer van Elle Eten!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.