Elle Eten 5/2007

elle eten 5-2007Hete Herfst in Elle Eten ! Hothothot met Aziatische gerechten, Hete bliksem en najaarsgerechten in de herfstkleuren rood en goudbruin. Het echte najaarsgevoel krijg je met alles uit een pan op een laag pitje: de stoofpot! Stap-voor-stap leer je de perfecte crème caramel maken en Chocolate loves you! 8 zoete chocolade recepten! Elle Eten heeft ook een selectie uit het must-have kooboek De Zilveren Lepel! Uit eten doen we bij ’t Covent, de Echoput en de Pastorie, Elle Eten’s restaurantselectie van deze maand. Als extra heeft Elle Eten een special: Elle Garnaal, met alles over de garnaal!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.