Elle Eten 4/2007

Elle EtenElle Eten heeft haar 50ste editie bereikt! Dit wordt gevierd met dossier appeltaart met de lekkerste, mooiste en beste appeltaart recepten, recepten van patissiers en van lezeressen, ook een recept van Brutsellog staat erbij, en natuurlijk de geheimen van de appeltaart. Ook in deze feesteditie de beste 7 Elle Eten recepten ooit? Welke dat zijn, daar moet je dit nummer voor lezen. Daarnaast natuurlijk meer in deze Elle Eten, zoals barbecueën in tropische stijl, de daghap, snelle, makkelijke recepten waar je een week mee vooruit kan en menu de ville, Patrick Kelder van Proeflokaal Janvier bedacht een speciaal viergangen feestmenu. Feestelijk leesvoer in deze 50ste Elle Eten!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Elle Eten 4/2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*