Elle Eten 3/2007

Italians do it better! het thema van Elle Eten. Met de perfecte cappuchino, het do-it-yourself tiramisu recept, krijg je ook deze klassieker op tafel? Zes lekkere tomaatrecepten, hele snelle pastarecepten en fruitige ijsrecepten. Maar ook een publicatie uit het eerste kookboek van Tana Ramsay, de vrouw van Gordon Ramsay met enkele recepten uit het boek, de diepvriespizza test, de nieuwste messen en pannen, op reis naar Italiƫ en alles wat je wilde weten over de buffelmozzarella. En het mag weer! Chianti, Lambrusco en een rose in de hippe strandtenten.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.