Eetlust door Jacqui Malouf en Liz Gumbinner

EetlustDe liefde van de man gaat door de maag, dat is de gedachte achter dit boek. Jacqui Malouf presentatrice van culinaire programma’s voor The Food Network. In dit boek werkt Jacqui samen met Liz Gumbinner de gedachte uit van de liefde van de man gaat door de maag verder uit. Hoofdstukken over versieren, tot een al gevorderde relatie, tot liefdesverdriet. Alles wordt behandeld, met tips en met gerechten die goed bij het thema van het hoofdstuk horen. De gerechten zijn lekker gefotografeerd, het zijn veel recepten uit de Fusion keuken, typische gerechten van het Noord Amerikaanse continent. Een leuk boek als je wilt weten wat lekker eten voor een uitwerking heeft op de liefde!

Titel: Eetlust
Auteur: Jacqui Malouf & Liz Gumbinner
Uitgever: Sirene
Verschijningsjaar: 2003

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)