Donna Hay Magazine 31

Donna Hay Magazine 31Iedereen kent Donna Hay wel van haar verschillende kookboeken, in Australië heeft ze haar eigen ‘foodmagazine’ het Donna Hay Magazine. Het magazine is precies zo gestyled als haar kookboeken, frisse en rustige kleuren, duidelijke recepten en mooie foto’s. Ingedeeld in verschillende rubrieken ‘ kitchen notes’, ‘everyday’, ‘special days’ en ‘style & home’. Het thema van het zomer nummer van het Donna Hay magazine (februari-maart) is ‘vol van smaak editie’ met bijvoorbeeld fruitige jams, chocolade en bessencakejes, sticky barbecue ribs en een stap-voor-stap uitleg voor de perfecte tomatensaus. Donna Hay wil met dit magazine laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*