Donna Hay Magazine 34

Donna Hay Magazine 34Casual Chic is de inspiratiebron van Donna Hay voor dit nummer van haar magazine. Easy elegance en casual entertaining zijn het succes van de recepten in dit nummer. Maar naast de leuke recepten ook tips voor het product van de maand ‘prosciutto’ in de rubriek Kitchen Notes, waar moet je opletten bij het kopen van prosciutto, hoe moet je prosciutto bewaren, hoe maak je prosciutto klaar, waar kan je het bij eten en recepten? Wil je een speciaal meidenmiddagje thuis verzorgen? Breien is hot volgens Donna Hay Magazine. En zoals in elk nummer ook de rubriek Style + Home, met een stijlgids, wat is er te koop en wat vindt Donna Hay leuk? Heerlijk van alles en nog wat leesvoer!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.