Donald Duck Kookboek

Donald Duck kookboekBen je van plan om je kinderen zelf te laten koken? Dan is het Donald Duck kookboek een leuk boek om uit te koken. Dit boek is ook weer uit de hand van Tip Culinair. In het begin geeft Oma Duck haar keukengeheimen prijs, zodat de kinderen snappen hoe een recept werkt, en hoe je met bepaalde dingen moet omgaan enzovoorts.

Het boek is ingedeeld in diverse hoofdstukken, te weten Voorafjes en Tussendoortjes, Hoofdgerechten, Toetjes, Koekjes en Taart en Drankjes. Ondertussen word je ook vermaakt met diverse Donald Duck strips.

Dus wil je weten wat Donald Duck lekker vind, of 1 van zijn andere vriendjes? Neem dan een kijkje in dit kookboek. Wij hebben trouwens al de Heksenhapjes van Zwarte Magica al geprobeerd en het was verdraait lekker!

Titel: Donald Duck Kookboek
Uitgever: UnieboekSanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.