Delicious door Annabel Langbein

Delicious annabel langbeinEen “Heerlijk” kookboek zoals de naam al zegt. Nieuw-Zeelandse Annabel Langbein heeft weer veel recepten verzameld voor dit boek. Voor dit boek gebruikt ze voor namelijk verse ingrediënten maar als een van de weinige kookboekschrijfsters ook kant-en-klare producten. Maar dan moeten die producten wel van goede kwaliteit zijn. Leer met ingrediënten omgaan want je kan een vis op mediterrane wijze bereiden, maar ook op de Japanse manier. Elke manier die je kiest, hebben korte voorbereidings- en bereidingstijden. Een snelle en spannende manier van koken. Maak wereldgerechten klaar zonder je onzeker te voelen over je kookkunsten, met de duidelijke receptuur van Annabel moet het lukken. En de smaak van je gerecht is dan ook zeker: Delicious!

Titel: Delicious
Auteur: Annabel Langbein
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.