delicious. GB

Delicious. hbHet maartnummer van de Engelse delicious. is een familie special geworden met 15 goedkope maaltijden, gerechten die klaar zijn binnen 30 minuten en de 5 favoriete Britse puddings. Jamie Oliver kookt met zijn seizoensproducten, Simon Rimmer nodigt delicious. uit in zijn eigen keuken thuis om een familiemaaltijd te koken die ook tijdbesparend is. Voor de kinderen deel 6 uit de serie I Can Cook met onder andere hoe je het beste deeg maakt en het recept voor muffins met fruit en noten. Peter Gordon is de hongerige reiziger en neemt de lezer op sleeptouw door Auckland. Daar moet je als foodie zijn geweest als je Nieuw Zeeland bezoekt. In de rubriek Health zoekt Juliette Kellows uit of voedingssuplementen echt je geld waard zijn. Veel lezen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)