delicious. GB Januari 2008

delicious gb januari 2008Dit is de Britse uitgave van delicious. qua lay-out identiek aan de Nederlandse delicious. In het januari nummer 2008 vind je de makkelijkste recepten voor een kerstlunch op het laatste nippertje met allerlei producten die gewoon in je keukenkast staan. Marcus Wareing weet wel wat je met de resten kan doen op 2e kerstdag en maakt een onder andere groenten crumble en een pizza met kalkoen, cranberry’s en brie. Leila Lindholm geeft je de leukste Zweedse tips voor kerstavond en de lekkerste recepten voor de kerstlunch. Erg leuk is de kookcursus voor kinderen, die je bij elk nummer van delicious. krijgt. Deze keer leer je roosteren in de oven, hoe je het beste beslag maakt voor cakes en koekjes, krijg je alles te weten van suiker en krijg je meer van groenten onder de grond te leren en maak je zelf een peer en bessen cake. Maar ook veel om te lezen zoals de hongerige reiziger, gezondheids nieuws met Juliette Kellow en Nick Nairn kijkt achter de schermen van Glengoyne de whiskystokerij. Kan je aan een Britse delicious. komen neem hem dan zeker mee!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.