DeDikkeVanDam door Johannes van Dam

Van Johannes van Dam, culinair journalist, komt dit dikke boek vol met culinaire weetjes. De Dikke van Dam is een verzameling van stukken die geplaatst zijn in de Parool en de Morgen en ook in de Elsevier. Maar dan allemaal herzien door Johannes met aanpassingen en soms ook stukken die verwijderd zijn. Allerlei smaken worden onder de loep genomen. Je leert van bijvoorbeeld de ‘boon’ de geschiedenis en dingen die je anders nooit te weten zou komen. DeDikkevanDam is een boek die je echt wilt hebben als je meer over de achtergrond wilt weten van de producten die je gebruikt. Her en der staan er in dit boek recepten, dus ook daar kan je mee aan de gang. Een echte gastronomische encyclopedie!

Titel: De Dikke van Dam
Auteur: Johannes van Dam
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Verschijningsjaar: 2005
Winkelprijs: 17,50

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.