De Zon Op Je Bord door Jolande Burg

De zon op je bord! Jolande Burg De Zon op je Bord, een vegetarisch kookboek met foto’s waar je ook echt de zonneschijn in ziet, mooie en warme kleuren. De inspiratiebron voor Jolande Burg is haar oma geweest die op driejarige leeftijd al weigerde vlees te eten en haar eigen moestuin vol met verschillende kruiden en groenten. Het boek is ingedeeld in de volgende hoofdstukken basisrecepten, eenvoudige salades en vinaigrettes, kaas – waar kies je voor?, soepen, voorgerechten, voor- of lunchgerechten, lunchgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Welke vegetarische gerechten je kan verwachten? Rode linzensoep, avocado met een Oosterse dressing en geroosterde pinda’s, spinazie uien-ricottataart, dauphine en kersentaartjes. Keus genoeg!

Titel: De zon op je bord
Auteur: Jolande Burg
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789066118751
Winkelprijs: 24,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “De Zon Op Je Bord door Jolande Burg”

  1. Super. Eindelijk smaakvol vegetarisch kookboek. Ook een leuk boek voor de vlees/viseter die eens iets anders wil. Bij elk recept een prachtige foto ven het gerecht. Dit boek moet je hebben.

  2. Geweldig! Ik moet het boek nog aanschaffen maar zag een artikel over dit boek in “Happinez”. Het water liep me in de mond en de foto’s zijn prachtige stillevens. Ik kan niet wachten tot “De zon op je bord” op de deurmat valt, zodat ik mijn zus Marcha en mezelf weer eens nieuwe vegenomische gerechten kan voorschotelen.

    Jolande, wat een talent en creativiteit!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.