De Zilveren Lepel

de zilveren lepelIn vele Italiaanse keukens is deze kookbijbel wel te vinden: Il Cucchiaio d’Argento. Na de succesvolle Engelstalige, Duitstalige en Franstalige uitgaves van The Silver Spoon is er nu ook een Nederlandse De Zilveren Lepel met de meest uiteenlopende recepten uit de Italiaanse keuken. Een klassieker onder de kookboeken met meer dan 2000 recepten en als extra menu’s van beroemde Italiaanse koks als Giorgio Locatelli, Fabio Marangon en Mario Batali. Hou je van de Italiaanse keuken dan is dit kookboek onmisbaar in je keuken!

Titel: De Zilveren lepel
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 45,00
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.