De Verse Indiase Keuken door Sunil Vijayakar

De verse Indiase keuken Sunil Vijayakar Wil je Indiaas gaan koken, en het liefst met verse ingredienten? Dan kan je het beste even door het kookboek “De verse Indiase keuken” van Sunil Vijayakar bladeren. In de Indiase keuken wordt voornamelijk gewerkt met specerijen en kruiden, en met groenten erbij heb je in een handomdraai een verrassend gerecht op tafel staan. Elk gerecht is gefotografeerd en heeft en voedingswaardetabel, ook een gezondheidstip ontbreekt niet… Door het gebruik van magere ingrediënten en gezonde kooktechnieken passen de gerechten zeker binnen een dieet. Een fijn kookboek met klassieke Indiase gerechten die zijn gestoken in een modern jasje.

Titel: De verse Indiase keuken
Auteur: Sunil Vijayakar
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789059203525

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.