De Snelste Keuken door Donna Hay

Zo snel mogelijk een maaltijd op tafel kunnen zetten, wie wil dat niet na een drukke dag? De Australische Donna Hay helpt je hierbij met haar boek De Snelste Keuken. Met verse ingredi├źnten en eenvoudige recepten heb je een volledige maaltijd zo op tafel. Verschillende recepten met salades, pasta, noedels, rijst, kip, vlees, vis, groenten en zoetigheden maken misschien het kiezen niet eenvoudig, zeker als je de foto’s bekijkt van de recepten. En leer ook nog van de tips en trucs aan het einde van elk hoofdstuk of van de duidelijke verklarende woordenlijst.

Titel: De snelste keuken
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2005

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.