De Snelle Keuken door Donna Hay

Tegenwoordig is tijd nog nooit zo kostbaar geweest. Daarom heeft Donna Hay het kookboek ‘De Snelle Keuken’ uitgebracht. Het boek is ingedeeld op basis van de bereidingstijden. Zo krijg je een hoofdstuk van 10 minuten (ofzo), 20 minuten en 30 minuten. Daarnaast natuurlijk alles wat je nodig hebt in de keuken, snelle recepten en de basisgerechten. Het boek is vormgegeven zoals alle andere kookboeken van Donna Hay en Marie Claire zijn. Duidelijk, strak en mooie fotografie van Petrina Tinslay. Een zekere musthave voor de Donna Hay fan!

Titel: De snelste keuken
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789043901079

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*