De Smoothiebar door Stella Murphy

Wil je nog allerlei smoothies uitproberen? Dan is dit een leuk boekje. In dit boekje staan 75 recepten voor smoothies en shakes. Ook dit boekje heeft verschillende hoofdstukken. In het begin wordt gesproken over de smoothie zelf, over de apparatuur waarmee je de smoothie maakt, tips en opmerkingen. En dan komen de belangrijkste hoofdstukken. smoothies en shakes van puur fruit, smoothies met groenten en fruit, Zijdezachte smoothies. smoothies en shakes om op te laden en de smoothies om je zelf mee te verwennen. Elk recept heeft een mooie foto en een duidelijke omschrijving. Iedereen kan er mee aan de slag, je hoeft hiervoor geen keukenwonder te zijn!

Titel: De Smoothiebar
Auteur: Stella Murphy
Uitgever: Veltman Uitgevers
Verschijninsgjaar: 2006
Winkelprijs: 8,50

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “De Smoothiebar door Stella Murphy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.