De Smaak van mijn Herinnering – Tessa Kiros

De smaak van mijn herinnering Tessa KirosDe Smaak van mijn Herinnering van Tessa Kiros is zoals de kaft al zegt een kookboek vol met familierecepten. Tessa heeft allerlei verzamelde recepten gepubliceerd die ze heeft gekregen van familie en vrienden en die ze van het ene naar het andere land heeft meegenomen, allemaal lievelingsrecepten. Neem de kip met citroen en oregano van Tessa’s vriendinnen Corinne en Lizof de kaneel-kardemombroodjes uit Finland, allemaal heerlijke smaken. De Smaak van mijn Herinnering is een kookboek vol heerlijke smaakherinneringen van Tessa Kiros.

Titel: De smaak van mijn herinnering
Auteur: Tessa Kiros
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789058973061
Winkelprijs: 29,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.