De Smaken van België

De smaken van Belgie Lucien Claessens, B. De Grove & H. KleinblattKoken met de ingrediënten uit België, dat kan met het kookboek ‘De Smaken van België’. Met allerlei traditionele Belgische producten zoals witloof, schorseneren, bier en chocolade worden er een keur van gerechten gemaakt. De schrijvers van dit boek, Livia Claessen en Henri Kleinblatt, schreven eerder al voor Libelle, Libelle Proeven, Evita en Flair. Fotograaf van de verschillende gerechten uit dit boek is ook fotograaf voor Knack, P-Magazine en Libelle. Allen kenners van lekker eten! Geen moeilijke of te dure recepten, maar zeker recepten om indruk mee te maken bij je gasten!

Titel: De Smaak van België
Uitgevers: The House of Books
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789044302837

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.