De Smaak van Azië

De Smaak van Azie De smaak van Azië is een uitgave van Conimex. Elk recept wat in dit boek te vinden is, heeft minstens 1 ingredient uit het Conimex assortiment. Leer meer over de producten van Conimex en maak de heerlijkste gerechten daarmee. Je kan kiezen uit gerechten met noedels, rijst, groenten, vis, vlees en kip. De recepten hebben iconen waarmee aangegeven wordt of het recept vegetarisch, mild en kindvriendelijk, mild, kruidig of pittig is. Hiermee heb je een handige leidraad om het juiste recept op tafel te krijgen. Mooie fotografie en leuke weetjes. De recepten zijn bedacht door Jose van Mil en Nadia Zerouali.

Titel: De Smaak van Azië
Auteur: José van Mil
Verschijningsjaar: 2003
In opdracht van: Conimex

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.