De Perfecte Keuken

Elke werkdag om 12:45 en 17:30 kookt Piet Huysentruyt in de Perfecte Keuken samen met een bekende Vlaming een heerlijk gerecht, zoals een soep, voorgerecht, hoofdgerecht of een dessert. De gast mag kiezen wat er gekookt gaat worden en gaat dan samen met Piet het gerecht bereiden. 4 dagen lang kookt de bekende Vlaming mee met Piet Huysentruyt en op vrijdag is er een gastkok van bijvoorbeeld Kookeiland. In een kwartier heb je weer inspiratie wat je eventueel die dag nog op tafel kan zetten. Heb je interactieve tv dan heeft VTM nog extra’s aan de Perfecte Keuken gekoppeld. Met de 4 iconen van interactieve tv kan je het volgende doen: Recept van de dag: de ingrediënten van vandaag, de bereidingswijze van het gerecht en verschillende kooktips. Boodschappenmandje: koop alvast de ingrediënten voor het gerecht dat morgen wordt klaargemaakt in ‘De Perfecte Keuken’, Archief: receptkaarten van de soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Win: maak kans op een ‘Perfecte Keuken’-pakket door deel te nemen aan de quizvraag.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)