De Origineel Thaise Keuken door Lonny Gerungan

De origineel Thaise keuken - Lonny Gerungan & Ben HolthuisLonny Gerungan heeft inmiddels al meerdere kookboeken op zijn naam staan met recepten uit de authentieke Oosterse keuken. In dit boek laat hij je authentieke recepten zien uit de Thaise keuken.

De Origineel Thaise Keuken is niet alleen een kookboek vol recepten, maar ook een boek met de historie en cultuur van Thailand. Met vele mooie foto’s van het land en van de gerechten, een duidelijke uitleg over de verschillende bereidingstechnieken. Leer koken op gevoel en met een glimlach, Thailand wordt namelijk vaak als het ‘land van de glimlach’ genoemd. Heb je niet voldoende aan het boek?

Van deze reis is er ook een televisieserie gemaakt die tevens ook op dvd is verschenen. De dvd heeft dezelfde titel als het kookboek.

Titel: De Origineel Thaise keuken
Auteur: Lonny Gerungan
Uitgever: BZZToH
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789045302133

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.