De Nieuwe Britse Keuken door Gary Rhodes

De nieuwe Britse keukenEchte traditionele Britse recepten van de beroemde BBC-kok Gary Rhodes. Gary Rhodes maakt gebruik van zuivere ingrediënten, dus geen toevoegingen. Van vis tot vlees, en ook vegetarisch allerlei recepten vind je in dit boek. En zoals een Brits kookboek beaamt is er ook een Yorkshire Pudding in te vinden. Dit boek is in Nederland in 1998 uitgebracht, in mijn bezit heb ik een pocketeditie, hierin staan jammer genoeg weinig foto’s in. Alle hoofdstukken zijn vooraf gegaan door een stukje met informatie over de gerechten en over somige ingrediënten die Gary gebruikt, bij elk recept vind je tevens ook een korte anekdote of wat informatie over het gerecht!

Titel: De nieuwe Britse keuken
Auteur: Gary Rhodes
Uitgever: BZZToH
Verschijningsjaar: 1998

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.