De Mediterrane Keuken

De mediterrane keuken K. Rowney & K. RowneyIn het kookboek de Mediterrane Keuken van het kookblad Tip (tegenwoordig delicious.) worden de keukens beschreven van Griekenland, Turkije, Spanje, Syrië, Marokko, Italië en Frankrijk. Je haalt met dit kookboek een beetje vakantiegevoel terug in je keuken. Allerlei klassieke mediterrane gerechten en hun moderne versie komen aan bod. Daarnaast krijg je antwoord op alle vragen rondom de kooktechnieken en mediterrane ingrediënten. Het wordt een culinaire rondreis langs alle populaire mediterrane vakantielanden.

Titel: De Mediterrane keuken
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789058551429

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “De Mediterrane Keuken”

  1. Nog zo’n aanrader. Wat een zalig boek, het water loopt je al in de mond als je naar de foto’s bij de recepten kijkt. Ik heb het boek nieuw (uitgeversrestant) gekocht via het internet bij Matilda’s Boek, voor een prima prijs. Zoals gezegd, het is echt een aanrader als je net als ik van recepten uit het gebied rond de Middellandse Zee houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.