De Kunst van het Bakken door Jeffrey Alford & Naomi Duguid

De kunst van het bakken Jeffrey Alford & Naomi DuguidRecepten voor brood, koek en taart uit alle windstreken is nu beschreven door het schrijversduo Jeffrey Alford en Naomi Duguid in het boek ‘De kunst van het bakken’. In 444 pagina’s komen verschillende recepten aan bod. Denk aan het bakken op het kampvuur met kattenkopkoeken of gestoomde dumplings uit de Himalaya of aan de klassiekers als een Marokkaanse biscotti of een Bretonse botercake. De recepten worden begeleid met foto’s, ook van de omgeving en verhalen. Wat Jeffrey en Naomi willen laten zien in dit boek is dat overal ter wereld met eenvoudige ingrediënten overheerlijk brood, koek en taart gebakken wordt. De recepten zijn duidelijk, alleen zijn de recepten soms voor erg grote hoeveelheden. Een mooi naslagwerk om als bakliefhebber in je bezit te hebben.

Titel: De kunst van het bakken
Auteur: Jeffrey Alford & Naomi Duguid
Uitgever: Terra – Lannoo
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789058974259

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.