De Keukens van Italië door Antonio Carluccio

De keukens van Italie - Antonio Carluccio Helemaal gek van Italië en van de Italiaanse keuken? Neem dan een kijkje in dit kookboek van Antonio Carluccio. Antonio neemt je mee in dit kookboek door zijn Italië. Hij laat je bekend worden met de tradities, de streekgerechten en specialiteiten uit de verschillende regio’s van Italië, van Lombardia tot Sicilië. De hoofdstukken beginnen met informatie over de regio, leer je wat over de culinaire tradities en specialiteiten en dan kan het echte koken beginnen met echt streekgebonden gerechten. Als afsluiter van een hoofdstuk lees je meer over andere streekgerechten of regionale producten. Met mooie foto’s van zowel de regio als de gerechten van Alastair Hendy. Een kookboek voor iedereen die van Italië houdt.

Titel: De Keukens van Italië
Auteur: Antonio Carluccio
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789059561120

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.