De Keukenprinses door Sanderijn Cels

Een kook- en leesboek ineen, dat is de Keukenprinses van Sanderijn Cels. Keukenprinses is een humoristisch kookboek voor de vrouw van tegenwoordig. Moderne verhalen en daarna bijpassende recepten. Voor elke gast van schoonvader tot een een schoolvriendin is er een volledig menu, voorafgegaan door een humoristisch verhaal. Een leuk boek met speciale recepten. Maar heb je even geen zin in koken, dan kan je met dit boek ook een heerlijk stukje lezen.

Titel: De Keukenprinses
Auteur: Sanderijn Cels
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2003

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.