De Kers op de Appelmoes door Pierre Wind

De kers op de appelmoes Pierre WindWil je ook de ster stelen met je feestdiner waarvoor je uren in de keuken hebt gestaan, wat echt superlekker is maar wat net dat extra’s op het bord mist? Pierre Wind laat alle trucs zien om de show te stelen met de perfecte borden opmaak, de beste garnituurtjes en lekkere recepten. Met een top vijf van foute garnituurtjes, algemene opmaakregels en de vijf opmaakstijlen. Stap voor stap, in zowel tekst als foto’s, krijg je uitgelegd hoe je garnituurtjes maakt als een komkommertulp, preichrysant, augurkwaaier en een tomaatvlinder. Wat dacht je van de recepten? Een spinazie-mosterdroomsoep, gemarineerde kippendij met rijstevel of een dropappel. Nu kan je het ook zelf maken, en je steelt de show want ook het oog wilt wat!

Klik hier voor een voorproefje van dit boek!

Titel: De Kers op de appelmoes
Auteur: Pierre Wind
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021515311
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.