De Italiaanse Keuken door Antonio Carluccio

Met de Italiaanse Keuken van Antonio Carluccio haal je het basiskookboek voor de Italiaanse keuken in huis. Eenvoudige kooktechnieken en superieure ingrediënten is de essentie van de recepten uit dit boek. Wat moet je weten over Antonio en zijn Italië , of over de Italiaanse keuken. Leer het van de maestro zelf. Recepten voorafgaand door een quote van Carluccio. De authentieke Italiaanse kookkunsten zo op je bord!

Titel: De Italiaanse keuken
Auteur: Antonio Carluccio
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2003

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.