De Complete Chinese Keuken door Ken Hom

Lekkere Chinese gerechten uit de wok Ken HomIn ‘De Complete Chinese Keuken’ beschrijft de bekende BBC tv-kok Ken Hom allerlei authentieke Chinese gerechten en Chinese gerechten met een vernieuwende twist. Leer de kookkunst uit de verschillende streken van China. Allerlei bereidingswijze worden duidelijke beschreven en uitgelegd met illustraties, en een uitgebreide warenkennis. Daarna de verschillende recepten, recepten voor soep, recepten voor vlees, kip eend en wild, recepten voor vis, schaal- en schelpdieren, groenterecepten, recepten met rijst, mie en deegwaren en uiteraard eindigt het boek met snacks en zoete gerechten. Leer Chinees koken met Ken Hom!

Titel: De complete Chinese keuken
Auteur: Ken Hom
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789059560079

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)