De Cakes Van Sophie door Sophie Dudemaine

De cakes van Sophie DudemaineEen kookboek alleen over cakes, niet alleen zoete cakes maar ook hartige cakes. Meer dan 75 recepten voor cakes als complete maaltijd of als een hapje, koud of warm. In 4 seizoenen komen allerlei soorten cakes aan bod, in de lente bijvoorbeeld de cake met kip en dragon of een cake met rozen. In de zomer kan je recepten vinden voor een cake met ham en olijven en cake met perzikken en amandelen, in de herfst maak je een cake met kaas, ham, bier en mosterd of cake met noga en in de winter cake met foie gras en gerookte eendenborst of cake met koffie, chocola en whisky. Keus genoeg! Een boek vol gerechten gemaakt met passie. Het boek cakes van Sophie, van Sophie Dudemaine hoort eigenlijk in de boekenkast thuis van iedere bakliefhebber.

Titel: De Cakes van Sophie
Auteur: Sophie Dudemaine
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789059562066

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.