De Bak Encyclopedie

De bak encyclopedie Zo’n beetje alle denkbare taarten, cakes of koekjes kan je in dit boek terugvinden. Meer dan 500 recepten voor de ware bakliefhebster. Heel veel foto’s, alleen jammer dat de recepten wat minder duidelijk zijn, dit komt door het ingrediĆ«ntenlijstje wat er maar wat vreemd naast is geschreven. De receptuur is voor de rest wel duidelijk. Maak de heerlijkste verjaardagstaarten of fruitgebakjes met deze bakencyclopedie.

Titel: De Bak encyclopedie
Uitgever: Rebo publishers
Verschijningsjaar: 2005
Winkelprijs: 9,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.