De Aziatische Keuken

De Aziatische keuken Lulu Grimes & K. RowneyUit de keuken van het kookblad Tip (tegenwoordig delicious.) het kookboek ‘De Aziatische Keuken’. In dit boek komen de verschillende Aziatische keukens aan bod met hun vele kleurrijke en bijzondere ingrediĆ«nten. Al deze ingrediĆ«nten worden duidelijk beschreven, waar koop je het, hoe gebruik je het en hoe bewaar je het, en voorzien van foto’s. Ook de verschillende oosterse keukentechnieken en de daarbij behorende kookgerei wordt helder uitgelegd. Natuurlijk volgen er voldoende recepten die stap voor stap worden uitgelegd, dus je kan de Aziatische keuken thuis in je eigen keuken krijgen.

Titel: De Aziatische keuken
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789058551412

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “De Aziatische Keuken

  1. Dit boek is echt een aanrader! Ik zag het vorige week bij iemand op mijn werk en ben daarna op het internet gaan zoeken omdat ik het zelf ook graag wilde hebben. Ik heb het boek van de week nieuw (ramsj) gekocht via het internet, bij de Boekenkraam. Prima prijs en lage verzendkosten, werd goed verpakt verzonden en heel snel geleverd. Perfect!