De Autobiografie door Gordon Ramsay

De een mag Gordon Ramsay helemaal niet, de ander vindt hem weer geweldig. Gordon Ramsay heeft nu een autobiografie geschreven. Van zijn jeugd, zijn voetbalcarrière , zijn start in de culinaire wereld, het Franse avontuur, het Engelse avontuur, het faillissement van 1 van zijn restaurants, zijn tv-successen en zijn eigen gezin. Alles lees je in dit boek. Het succes is Gordon Ramsay niet zomaar aan komen waaien, hij heeft er echt wat voor moeten doen en dat was een doel voor ogen hebben en een passie hebben voor koken! Je leert zo een andere kant van Gordon Ramsay kennen, en kennelijk is hij niet de boeman wat veel mensen denken. Medewerkers van het eerste uur werken nog steeds voor en met hem, denk bijvoorbeeld aan Angela Hartnett. Een leuk boek om te lezen, ook voor iedereen die het wel even denkt te maken in de keuken!

Titel: De Autobiografie
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789022992999

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.