Culinaire Ambiance

Culinaire AmbianceVolgens de cover het lekkerste magazine in Vlaanderen op gebied van gastronomie en wijn. Smakelijke seizoensrecepten afgewisseld met weetjes en interviews, dat is Culinaire Ambiance. In het november nummer van Culinaire Ambiance is er veel aandacht voor de verloren groenten, denk dan aan zandwortelen, witte bonen, boterraap, aardpeer, kardoen, koolrabi en pastinaak. Over elke groente de weetjes en recepten met deze groenten maar dan in een nieuw culinair jasje. Culinair Ambiance is aan tafel met Wim de Velder (VRT journaalanker) en ze praten natuurlijk over eten, koken en uiteten. In lekkere regio komt Noord Noorwegen aan de beurt met de delicatesse van daar de koningskrab. Wijnen voor donkere dagen, de sommelier geeft de tips denk aan een Los Vascos Chardonnay van 2006 of een Bolgherri Rosso van 2005. Dit is lang nog niet alles, Culinaire Ambiance staat vol met de leukste culinaire dingen, weetjes en recepten. Lekker lang lezen geblazen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)