Culinaire Ambiance

Culinaire AmbianceDe feestspecial van het lekkerste magazine van Vlaanderen ‘Culinaire Ambiance’ . Meer dan 50 eindejaarsrecepten. Peter Goossens van Hof van Cleve stelt een exclusief feestmenu samen, een soepje met kip, paddenstoelen en grijze garnalen, toast met ganzenlever, kabeljauw met waterkerst en kreeft, kalfsvlees met girolles en Westmalle en een dessert van chocolade, koffie en hazelnoten. Ook Philippe van den Bulck helpt je om een spectaculaire opening van je feestmenu te maken met zijn recepen voor onder andere krokante ravioli van kingkrab met avocado en tomaat en bruschetta van kwartel met gebakken witlof en saus van blauwe druiven. Culinaire Ambiance heeft de beste patisserieen op een rijtje. Dure feestwijnen op een rij met daartegen een goedkopere versie die net zo goed is volgens Culinaire Ambiance, tips van de sommelier over schuimwijnen. Culinaire Ambiance is ook op zoek bij de speculaaskenner, Jo Tuts, en Jo Tuts verteld van alles over speculaas. Maar dit is lang niet alles…. Culinaire Ambiance staat vol met allerlei lekkere recepten, leuke tips, de beste wijnen en goede achtergrond verhalen.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.