Cookery Year

gary rhodes Cookery Year is vanaf eind augustus 2007 elke woensdagmiddag te zien bij RTL4 rond half 5. De beroemde Britse topkop Gary Rhodes laat zien hoe je met goede en verse ingredienten over heerlijke gerechten kan maken. De ingredienten zijn seizoensgebonden, vandaar ook de titel cookery year. Verwacht niet een tv-kok die springt van de ene plek naar de andere en met veel gevoel voor show een stukje vlees snijd. Gary Rhodes legt alles op een hele rustige manier uit, zonder veel poespas, maar straight to the point, en in het tijdbestek van een half uurtje heeft hij zo 4 tot 5 gerechten de revue laten passeren. Al met al een leuke show zonder al te veel poespas en met heerlijke gerechten van het seizoen (al loopt RTL niet helemaal gelijk met de seizoenen, maar ach wat geeft dat..)

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Cookery Year

 1. Ik heb vandaag (22 december) recepten op de TV gezien die ik graag wil maken!
  maar kan ze in het rtl-overzicht niet activeren.

  de recepten waren van Gary Rhodes.

  Hoe kan ik die in mijn bezit krijgen?

  Met vriendelijke groet,

  Henk Kiezenberg.

 2. Hallo

  Naar aanleiding van het rtl4 prog. “over koken van gary rhodes” ben ik op uw site gekomen.
  Vrijdag 5 jan. zapte ik op rtl op het kook progamma. Hij was een heerlijke perentaart aan het maken. Het recept was niet te vinden op rtl.text. Heb jij dat recept of hoe kan ik hier aan komen.
  Ik lees het wel van u.

  Met vriendelijke groet
  Meta de Hoop

 3. Helaas heb ik de aflevering zelf niet gezien dus ik weet niet hoe het gerecht gemaakt is. Op deze site staat wel een perentaart maar die is waarschijnlijk totaal anders dan de perentaart van Gary Rhodes. Wat ik wel weet is dat Gary Rhodes de recepten niet publiceert, zelfs niet op de Engelse sites. Ze staan wel in zijn boeken smaak van de seizoenen voorjaar/zomer en herfst/winter.

  Groet,

  Anja

 4. Ook ik heb die heerlijke “pear-pudding” van Gary Rhodes gezien op TV en zou graag het recept ervan hebben. Ik ga het proberen via de Engelse google.

 5. Graag wil ik in bezit komen van het recept van maart.
  Wij hebben alle TV uitzendingen opgenomen, alleen Maart 2007 hebben we niet.
  Wie kan ons helpen!!!
  groetjes Ria

Reacties zijn gesloten.