Cook Yourself Thin

plaatjeCook Yourself Thin was te volgen bij Channel 4 en Vijf en is zeker een vervolg waard. Vier “Food” liefhebsters, Harry, Sal, Gizzy and Sophie helpen in elke aflevering een kandidaat 2 kledingmaten af te vallen met de favoriete gerechten van de kandidaat zelf. Dus een chocoladetaart, hamburger of ‘fish ’n chips’ maar dan met de helft minder calorieen dan normaal en met veel gezondere producten. Het aantal calorieen wordt gemeten in een speciale machine die de gerechten tot ontploffing brengt (zeer ingenieus apparaat). Lukt het de kandidate om de jurk dicht te krijgen die de dames voor hebben geshopt? JA! Met de gerechten die lekker zijn en natuurlijk voldoende beweging lukt het gewoon. Naast recepten waar je echt watertandend van kan dromen worden er ook elke week dieetproducten onder de loep genomen. Twee testgroepen krijgen een product, een het echte dieetproduct de ander een nepmiddel. Wie valt er af en hoe komt het? Kijken zodra het weer op tv is en anders op de tv-site een bezoekje nemen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)