Complete Indonesische Keuken door Lonny Gerungan

Complete Indonesische keuken- L. GerunganLonny Gerungan laat je in de complete Indonesische keuken kennismaken met 785 authentieke gerechten van de verschillende Indonesische eilanden. Lonny heeft dit boek geschreven om de Indonesische culinaire cultuur te behouden en draagt dit boek dan ook op aan zijn geboorteland. Na het ‘woord vooraf’ begint het boek met de ingrediënten van a tot z, een duidelijke uitleg over de verschillende ingrediënten. Na de basisbereidingen en basistechnieken beginnen de recepten. Recepten uit Sumatra, Java, Kalimantan, Nusa Tenggara, Molukken, Papua en Lonny’s geboorte-eiland Bali volgen elkaar rap op af en toe voorzien van foto’s. Een leuk boek om je verder te verdiepen in de Indonesische keuken.

Titel: Complete Indonesische Keuken
Auteur: Lonny Gerungan
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789043907330

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.