Chocolade Zonder Grenzen door Jean Pierre Wybauw

Chocolade zonder grenzenEen heerlijk boek over chocolade. Jean-Pierre Wybauw is Belgisch meester-chocolatier, iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Dit boek is bedoeld voor de chocoladehobbyist, maar eigenlijk vooral voor iedereen die van chocolade houdt.

Allerlei receptuur met chocolade natuurlijk als hoofdingrediënt komen aan bod. Leer pralines make, of koekjes, milkshakes en chocolademelk en niet te vergeten desserts. Het boek begint na het voorwoord met de technieken, met foto’s en duidelijke beschrijvingen worden de verschillende technieken uitgelegd. Dan begint het pas goed met de recepten. Overheerlijk en mooi gefotografeerd door Frank Kroes.

Met dit boek wordt Artsen zonder Grenzen in België ondersteund! Weer een genot voor de chocoladefans!

Titel: Chocolade zonder grenzen
Auteur: Jean-Pierre Wybauw
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789020962277

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)