Chocolade volgens Cote d`Or

Chocolade volgens Cote d`OrChocolade volgens Cote d’Or is een kookboek voor de ware chocoholic! Niet alleen chocoladedesserts, ook ontbijtgerechtenen, lunchgerechten, tussendoortjes, borrelhapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en tussengerechten komen aan bod. Maar eerst alles over chocolade, wat is het? Hoe bereid je het? Welk keukengerei heb je nodig? Welke soorten chocolade zijn er? Wat drink je bij chocolade? Wat zijn de eigenschappen van chocolade? Op al deze vragen heeft dit boek een antwoord. En dan kan je aan de recepten beginnen waar onder andere Kees Raat van Unlimited Delicious aan heeft mee gewerkt. Denk aan een chocolade citroencake, lamskoteletten met chocolade en zoet brood met notenchocolade. Alles uit dit boek wordt natuurlijk wel bereid met de echte Cote d’Or chocolade. Als je dit boek tegenkomt kun je het als chocoholic niet laten liggen, dit hoort op je boekenplank te staan!

Titel: Chocolade volgens Cote d’Or
Verschijningsdatum: 2006
In opdracht van: Cote d’Or

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Chocolade volgens Cote d`Or

  1. Jullie hebben wat mij betreft helemaal gelijk: Dit boek hoort op je boekenplank te staan! 🙂 Er staan echt heerlijke recepten in.

Reacties zijn gesloten.