Chocolade volgens Cote d`Or

Chocolade volgens Cote d`OrChocolade volgens Cote d’Or is een kookboek voor de ware chocoholic! Niet alleen chocoladedesserts, ook ontbijtgerechtenen, lunchgerechten, tussendoortjes, borrelhapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en tussengerechten komen aan bod. Maar eerst alles over chocolade, wat is het? Hoe bereid je het? Welk keukengerei heb je nodig? Welke soorten chocolade zijn er? Wat drink je bij chocolade? Wat zijn de eigenschappen van chocolade? Op al deze vragen heeft dit boek een antwoord. En dan kan je aan de recepten beginnen waar onder andere Kees Raat van Unlimited Delicious aan heeft mee gewerkt. Denk aan een chocolade citroencake, lamskoteletten met chocolade en zoet brood met notenchocolade. Alles uit dit boek wordt natuurlijk wel bereid met de echte Cote d’Or chocolade. Als je dit boek tegenkomt kun je het als chocoholic niet laten liggen, dit hoort op je boekenplank te staan!

Titel: Chocolade volgens Cote d’Or
Verschijningsdatum: 2006
In opdracht van: Cote d’Or

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Chocolade volgens Cote d`Or”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.