Ching’s Kitchen

Ching's KitchenMisschien ken je haar al uit de Delicious, of van haar eerste kookboek Modern China. Maar ook Ching’s Kitchen uit Engeland is te bekijken op RTL4, op de vrijdagmiddag om half 5. Ching-He kookt gerechten uit de Chinese keuken, maar dan op de moderne manier, dus op de westerse manier of op de Chinese meets Japanese manier. Elke week heeft ze een thema, zoals bijvoorbeeld koken met chili, maar dan ook heel veel chili. Tijdens het programma laat ze veel dingen zien, vragen over verschillende soorten noedels of sojasauzen. Ze heeft zelf ervaring met haar eigen handel in Chinese producten. Het is een kookprogramma om ervaring op te doen in Aziatische keuken, een lekker vlot en eigenwijs programma.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Ching’s Kitchen

  1. hallo ik ben op zoek naar een recept van chillisaus dat wil ik graag zelf gaan maken kan het nergens vinden dank je!! groetjes van marjan

  2. Een leuk en duidelijk programma.
    Heb er al wat van gemaakt en succes er mee gehad.
    Hartelijk dank daarvoor.

    Andrieske.

Reacties zijn gesloten.