China Modern door Ching He Huang

China modern Ching-He HuangMisschien ken je Ching-He Huang al van haar programma Ching’s Kitchen, welke elke vrijdag om 16:30 te zien is op RTL 4 of uit de Delicious waar zij soms ook voor schrijft. Ching heeft nu ook een kookboek uitgebracht waarmee ze Chinese gerechten in een ander wat moderner jasje heeft gestoken. Verschillende Chinese gerechten zijn nu eenentwintigste-eeuw-proof.

Uiteraard begint het boek met de kooktechnieken en daarna kan je aan de slag met de hoofdstukken: ‘Moderne favoriete afhaalgerechten – hoe maak je dat op je eigen manier?’, ‘Traditionele gerechten – moderne regionale en familierecepten’, ‘Oost en West – een kloof overbruggen? – fusiongerechten’, ‘Oost en Oost – grenzen uitwisselen’ en daarna nog een hoofdstuk over rijst en andere bijgerechten. Handig is ook de menuplanner, zo weet je in een oogopslag wat goed bij elkaar past en waarmee je goed voor de dag kan komen bij je gasten.

Titel: China Modern
Auteur: Ching-He Huang
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789059561779

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “China Modern door Ching He Huang”

  1. Met heel veel plezier kijk ik altijd naar het kookprogramma van Ching, als ik het niet kan zien neem ik het op en kijk achteraf.
    Al heel wat leuke ideeën heb ik zo opgedaan, tenslotte heb ik ook haar boek China Modern gekocht. Als je een kookliefhebber bent is het eigenlijk een must om haar boek in huis te hebben.
    A.s donderdag komen er 4 mensen eten, zodat we met z’n zessen aan tafel zitten. Er is met haar recepten altijd voldoende tijd over om ook gezellig bij je gasten te zijn en je hoeft echt niet constant in de keuken te staan.
    En het eten smaakt heerlijk!!!! De kleine loempia’s bijvoorbeeld zijn erg leuk en gemakkelijk te maken en smaken nog verrukkelijk ook. China Modern van Ching-He Huang moet eigenlijk in de keuken van elke moderne keukenprins(es) staan!! Chapeau, een geweldig leuk boek!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.