Celebrity MasterChef

Maandag 28 mei 2007 is het weer zover. BBC1 begint dan weer aan een reeks Celebrity MasterChef. John Torode en Greg Wallace gaan weer een hele rij aan celebrities zwoegen. Net als in de reguliere uitzendingen van MasterChef moeten de bekende Britten ook verschillende uitdagingen aangaan zoals de catering doen van 40 hongerige soldaten in een veldkeuken, een 2-gangen menu samenstellen voor bekende food-critics, meedraaien bij de service tijdens lunch in een London’s toprestaurant en moeten de bekende Britten koken voor met Michelin-sterren bekroonde topchefs. Misschien kennen wij niet alle bekende Britten, het zijn voornamelijk soapsterren en tv-presentatoren, maar een kan er misschien bekend voorkomen: Midge Ure van Ultravox. Het wordt dus weer kijken elke werkdag om 20:00 naar BBC1.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Celebrity MasterChef

  1. Weet u misschien wanneer Belgie weer verder gaat met deze spannende serie, want het was nu een finale en nooit komt er nu een slot, ineens constant wielrennen. Jammer!!!!!!!!!!Ik zal nog proberen met de Belg.Tv te mailen maar ik weet nog niet hoe?
    Hartelijke groeten van een kookprogrammaliefhebber. SH