C1000 Pasen 2008

C1000 Pasen 2008Zo met de paasdagen voor de deur heeft C1000 weer een kookmagazine uitgegeven. Het is een lekker dik magazine met allerlei paasrecepten, paas ideeën en paasactiviteiten. Maak bijvoorbeeld een high tea in paassferen of een gevuld gehaktbrood voor het paasdiner en wat is het paasgevoel van een pluimveehouder? Voor de wijnliefhebber heeft C1000 alle lentewijnen op een rijtje gezet en voor na de paasdagen lekkere lenterecepten. Daarnaast natuurlijk allerlei informatie over de speciale paasproducten van de C1000. Wellicht ligt hij al bij je in de brievenbus en anders kan je het magazine afhalen bij de C1000.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.