C1000 Kookboek 2002

Alle recepten die C1000 elke week aanbood in Lekker eten zonder Fratsen zijn nu verzameld in dit kookboekje. Bereid met gerechten die je gewoon bij de C1000 kan kopen, en vooral makkelijk en snel te maken. Bij elk recept vind je een foto, een stap-voor-stap recept, een voedingswaardenwijzer en een wijntip. Elke gang is wel te vinden in het kookboek: voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht, nagerecht, gebak en lunchgerechten, en dan ook gerechten met vlees, gevogelte, vis en vegetarisch. Een leuk kookboek…

Titel: C1000 Kookboek 2002
Verschijningsjaar: 2003
In opdracht van: Schuitema

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.