C1000 Kerstmagazine

C1000 KerstmagazineKom alvast in de kerstsferen met het C1000 Kerstmagazine “Het recept voor… geslaagde feestdagen” een recepten glossy voor de feestdagen. Met natuurlijk heerlijke recepten en feestelijke menu’s, zoals een menu voor een familiefeest, een simpel & spectaculair menu, koken voor slimme koks, eindeloos genieten en bijzondere bollen (extra gevulde oliebollen, mini oliebollen met chocoladedip en oliebollen met cranberry’s en romige vulling). Meer over wijn, welke wijn kies je en natuurlijk meer over het wijnassortiment bij de C1000 en voor oud & nieuw alles over bruisende wijnen. Ook ontbreken de tips & weetjes niet voor een zorgeloze kerst. Tips voor koken zonder zorgen, de perfect aangeklede kersttafel en weetjes over het oud & nieuw feest over de wereld. Een magazine wat je dus zeker in huis moet hebben zo met de feestdagen in aantocht! snel even langs de C1000!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “C1000 Kerstmagazine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.