Budgetkoken door Ad Janssen

Budgetkoken Ad Janssen Met het boek Budgetkoken leer je voor 9 euro een hoofdmaaltijd koken voor 4 personen. Meesterkok Ad Janssen laat je zien dat je eenvoudig, snel, smakelijk en gezond kan koken met een klein budget. Met tips over slim inkopen, hoe je het beste je ingredi├źnten kan bewaren. Je kan met vele gerechten, zoals vis-, pasta-, rijst-, vegetarische gerechten, maar ook met eenpansgerechten, maaltijdsoepen, gehaktschotels, salades en kipgerechten een goedkope complete maaltijd op tafel zetten en ook nog erg smakelijk dankzij de receptuur van Ad Janssen.

Titel: Budgetkoken
Auteur: Ad Janssen
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 3,90
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.