Budgetkoken door Ad Janssen

Budgetkoken Ad Janssen Met het boek Budgetkoken leer je voor 9 euro een hoofdmaaltijd koken voor 4 personen. Meesterkok Ad Janssen laat je zien dat je eenvoudig, snel, smakelijk en gezond kan koken met een klein budget. Met tips over slim inkopen, hoe je het beste je ingrediënten kan bewaren. Je kan met vele gerechten, zoals vis-, pasta-, rijst-, vegetarische gerechten, maar ook met eenpansgerechten, maaltijdsoepen, gehaktschotels, salades en kipgerechten een goedkope complete maaltijd op tafel zetten en ook nog erg smakelijk dankzij de receptuur van Ad Janssen.

Titel: Budgetkoken
Auteur: Ad Janssen
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 3,90
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.