Budget Kookboek door Janny de Moor

janny de moor budgetkookboek Een boek waarmee je voor weinig geld weer een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten. Janny de Moor heeft in 1994 dit boek geschreven met recepten onder de 4 gulden per persoon, omgerekend is dat nu iets minder dan 2 euro. Maak het jezelf makkelijk met de groentekalender, zo weet je precies welke groenten goedkoper kunnen zijn. Verschillende tafelgangen komen aan bod. Duidelijke recepten alleen geen foto’s… maar ja daarom is het ook een budget kookboek.

Titel: Budget Kookboek
Auteur: Janny de Moor
Uitgever: M&P
Verschijningsjaar: 1994

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Budget Kookboek door Janny de Moor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.